Fysio Samen Sterk

Bij Fysio Samen Sterk hechten we veel belang en waarde aan kwaliteit.

Zo zijn wij als individuele fysiotherapeuten allemaal aangesloten bij zowel het KRF als het SKF. Dit zijn kwaliteitsregisters, waarbij wij aan bepaalde eisen moeten voldoen om hierin ingeschreven te kunnen blijven. We moeten jaarlijks tot vijfjaarlijks aantonen dat wij actief bezig zijn met onze kwaliteit te waarborgen. Dit gaat o.a. door scholing en peer review.

Als praktijk zijn wij ook bij het SKF aangesloten. Zo moeten we als algehele samenwerkende praktijk ook aan bepaalde eisen voldoen om ingeschreven te blijven. Dit wordt tweejaarlijks getoetst.

Daarnaast voldoen we ook als praktijk aan de eisen van de HKZ. Dit wordt jaarlijks getoest. Dit is een kwaliteitssysteem gericht op de organisatie van de praktijk.

Om in de gaten te houden of u al patiƫnt ook tevreden bent over de praktijk krijgt u na afsluiting van de behandeling een vragenlijst toegestuurd. Wij zijn altijd erg blij dat deze in grote getallen ingevuld wordt. Hij geeft voor ons een goede leidraad over ons functioneren als therapeut en als praktijk. Deze vragenlijsten worden gedaan vanuit de PREM en wij maken gebruik van het bedrijf Mediquest hiervoor.

<img src=”https://docs.mediquest.cloud/cm/v2/widget/4zkw-IPsS-okCAGZOaXNo5GChO7OuRP-bVm3rb0D2av_OFYzgiYCUJNUFz4jpNSaOPjtwsKWtcXu8xQSJd_T_A” alt=”Resultaat van het cliĆ«ntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest” height=”465px” width=”1000px” />