Fysio Samen Sterk

Lukt het niet om dagelijks buiten een ronde te lopen of te fietsen? Vindt u het lastig om motivatie te vinden om thuis oefeningen te doen? Ziet u zichzelf niet in een sportschool zelfstandig sporten? Na een operatie nog niet alle doelen gehaald, maar geen recht meer op verzekering? Wij helpen u graag!

Gezond ouder worden krijgt in de huidige maatschappij veel aandacht. U wilt toch ook het liefst zo gezond mogelijk door de jaren heen? Genoeg bewegen op een verantwoorde manier is hier een belangrijk onderdeel van. Hier heeft u zelf invloed op!

Samen trainen onder begeleiding
Bij Fysio Samen Sterk bestaat de mogelijkheid om in kleine groepen (max. 6 personen) in de oefenzaal te trainen onder begeleiding van een geregistreerd fysiotherapeut. De fysiotherapeut zorgt voor een oefenprogramma op maat. Het grote voordeel hiervan is dat een expert in het bewegingsapparaat altijd bij u in de buurt is. Mocht u last hebben van een blessure, dan past de fysiotherapeut de oefeningen aan of geeft u tips voor thuis. De lijntjes zijn kort, dus een individuele afspraak is zo gemaakt. Ook kunnen we u vooraf en tussendoor testen op conditie en kracht. Zo kunnen we goed inschatten in welk niveau u in kunt stappen en kunt u uw eigen progressie bijhouden.

Wie? Van jong tot oud kan deelnemen aan onze fysiofitness. Een indicatie is niet nodig.
Waar? In de oefenzaal bij Fysio Samen Sterk Eibergen
Wanneer? Elke dag zijn er groepen, het aanbod is groot. We zoeken samen een dag en tijd wat het beste in uw weekplanning past.
Wat? In kleine groepen sporten op maat onder begeleiding van een fysiotherapeut.
Kosten? 1 uur per week = €41,- en 2 uur per week is €55,-

Interesse?
Bent u geïnteresseerd of wilt u graag wat meer informatie? Vraag één van de fysiotherapeuten, mail naar info@fysiosamensterk.nl of bel 0545-477031. Wij helpen u graag!

Waarom moeilijk doen, als het samen kan!