Fysio Samen Sterk

Missie 

Fysio Samen Sterk is een moderne, klantgerichte en vooruitstrevende praktijk voor fysiotherapie opgericht in 2018 na een overname van Fysiotherapie Knobben. De oprichting is gedaan door 3 maten die hun plezier in hun professionele werk graag laten voelen binnen de praktijk.

We werken naar de nieuwste ontwikkelingen van de fysiotherapie. Dankzij de scholingen en het delen van ervaringen binnen het team zorgt Fysio Samen Sterk voor een veilige werkomgeving en kan er te allen tijde verantwoording worden afgelegd over de gegeven zorgverlening. Zo houden we ons kwaliteitsniveau op peil. Klantgerichtheid hebben we hoog in het vaandel en streven er daarom naar om elke nieuwe aanmelding binnen 48 uur gezien te hebben. Wij nemen de klacht van de patiënt serieus en helpen ze graag hier snel van af.

Daarbij vinden we het erg belangrijk dat de patiënt zich gehoord voelt en mee kan praten in het proces. Het therapeutisch proces is iets dat je in onze ogen samen met de patiënt doet, vandaar ook; Samen Sterk.

Visie

Binnen de gezondheidszorg van Berkelland willen wij als fysiotherapeuten een prominente, leidende rol gaan spelen. Doordat de fysiotherapeut steeds breder opgeleid wordt en meer taken op zich neemt, zal deze steeds meer een leidende rol gaan krijgen binnen het gezondheidsplan van de patiënt.

Hierin gaan wij als praktijk mee en zullen klaar staan voor elke verandering die daar aan op vooraf gaat. Benodigde scholing en kennis wordt hierin vergaard. Fysio Samen Sterk zal klaar zijn voor de nieuwe toekomst van de fysiotherapeuten.

Binnen Eibergen zijn er ontwikkelingen voor meer samenwerking tussen de zorgverleners, ons doel binnen de praktijk is het realiseren van een mooi samenwerkingsverbond waarin verschillende zorgverleners elkaar goed kunnen vinden om hun expertise om zo de beste zorg voor de patiënt te realiseren.

Klik hiernaast op de namen van de collega’s om te zien wie uw therapeut is en wat zijn of haar specialisaties zijn.

Uitsluitingscriteria

In principe worden patiënten van alle leeftijden met musculoskelatale klachten voor een eerste intake ontvangen in de praktijk. Kinderen tot 12 jaar met een specifieke aandoening die door de kinderfysiotherapeut gezien dient te worden, zijn uitgesloten.

Indien blijkt dat een patiënt een zorgvraag heeft die buiten het fysiotherapeutisch kader valt zal de patiënten worden doorverwezen naar de huisarts voor aanvullende hulp. Wanneer de patiënt een zorgvraag heeft die niet past binnen de huidige specialismen van de praktijk (denk aan bekkentherapie) dan zal de patiënt ook worden doorverwezen. Bij twijfel zal intercollegiaal overleg plaatsvinden.

Er kan behandeld worden zowel binnen de praktijk als op locatie (thuis bij de patiënt, zorgcentrum, werk). We gaan op een locatie binnen een straal van 10 km van de praktijk.

Mocht de zorg niet door ons geleverd kunnen worden, dan zal dit in overleg met de patiënt opgelost worden.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met ons op!