Fysio Samen Sterk

Missie 

Fysio Samen Sterk is een moderne, klantgerichte en vooruitstrevende praktijk voor fysiotherapie.

We werken naar de nieuwste ontwikkelingen van de fysiotherapie . Dankzij de scholingen en het delen van ervaringen zorgt Fysio Samen Sterk voor een veilige omgeving en kan er te allen tijde verantwoording worden afgelegd over de gegeven zorgverlening.  Klantgerichtheid hebben we hoog in het vaandel en streven er daarom naar om elke nieuwe aanmelding binnen 48 uur gezien te hebben. Wij nemen de klacht van de patiënt serieus en helpen ze graag hier snel van af.

Visie

Kwaliteit: Fysio Samen Sterk levert paramedische zorg/diensten, met een accent op de fysiotherapie, naar de laatste inzichten en technieken. De fysiotherapeuten van Fysio Samen Sterk ontwikkelen zich voortdurend en communiceren daarover met elkaar en met specialisten, artsen, collega’s en andere zorgpartners.

Specialisatie: Momenteel biedt de praktijk fysiotherapie en ook manuele therapie, oedeemtherapie, psychomotorische therapie. Als behandelmethodes passen we onder andere dry needling, shockwave, percutane electrolyse en medical taping toe. Er is bij ons de mogelijkheid voor fysio fitness.

Samenwerking: Er wordt door middel van diverse netwerken samengewerkt met andere fysiotherapeuten en disciplines. Ook wordt er vanuit initiatief van de praktijk gewerkt aan een samenwerking tussen alle eerstelijns zorgaanbieders van Eibergen.

Flexibiliteit: Patiënten kunnen bij ons terecht met, maar ook zonder verwijzing. En wij behandelen zowel op de praktijk als aan huis. Er kan zo nodig gewerkt worden buiten de bepaalde openingstijden van de praktijk.

Klik hiernaast op de namen van de collega’s om te zien wie uw therapeut is en wat zijn of haar specialisaties zijn.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met ons op!