Fysio Samen Sterk
Geplaatst op 1 maart 2022

Afgelopen 19 februari is het dan daadwerkelijk gebeurd. We zijn verhuisd!

Het zal u niet ontgaan zijn, we hebben een nieuw adres. Vanaf maandag 21 februari zijn we te vinden aan de J.W. Hagemanstraat nummer 30. Inmiddels zijn we begonnen aan onze tweede werkweek in ons nieuwe gebouw. En wat zijn we blij en trots. We genieten er volop van om nu eindelijk met z’n allen in 1 gebouw te kunnen werken. Alles is fris en nieuw en dat motiveert het werken uiteraard nog meer!

We zijn nog bezig met wat laatste dingen om de praktijk helemaal te hebben zoals we willen. Zodra we dit voor elkaar hebben of er zich op hebben wanneer dit zal zijn, gaan we aan het plannen voor een open dag. Graag laten we onze nieuwe praktijk aan iedereen zien, die hierin interesse heeft.