Fysio Samen Sterk

Vanwege de corona is de gang van zaken binnen de praktijk anders dan u van ons gewend bent. Hieronder ziet u welke regels aangepast zijn:

Om een afspraak te maken belt of mailt u het liefst naar de praktijk. Kom niet naar de praktijk toe voor het maken van een afspraak.

Wanneer u een afspraak hebt, kom niet meer dan 5 minuten voor uw gemaakte afspraak op de praktijk. Het liefst komt u precies op tijd. Daarnaast is het ook belangrijk dat u alleen komt. Bij behandeling van kinderen of mensen die de Nederlandse taal niet goed spreken, kunnen uitzonderingen gemaakt worden. Bel hiervoor eerst met de praktijk.

De wachtkamer zal zo ingericht zijn dat u hier alleen of hoogstens met 1 andere persoon zit. Er zullen geen tijdschriften/folders/etc liggen. Het koffiezetapparaat (op B6) en de waterkoelers worden ook weggehaald of uitgeschakeld.
Zou u bij binnenkomst direct uw handen willen ontsmetten? Voor het ontsmetten staan er middelen klaar in de wachtkamer.

Het begingesprek zal op anderhalve meter van het bureau plaatsvinden of wanneer mogelijk via Physitrack (beeldbellen). Zo gauw we overgaan op het lichamelijk onderzoek of de behandeling en daarbij dichter dan 1,5 meter van u af zijn, zullen wij een mondkapje dragen. Graag vragen wij u dit ook te doen. Er is gebleken dat zo het corona-virus, minder kans maakt te verspreiden.

Wij mogen geen gebruik maken van onze hoeslakens, omdat het schoonmaken van de behandelbank in deze situatie makkelijker is. Neemt u wel graag zelf een handdoek mee naar uw afspraak.

Ook vragen wij u rekening te houden met de kleding de u draagt. Doe bij training(stherapie) alvast uw sportkleding thuis aan. Bij de overige behandelingen vragen wij u rekening te houden met kleding die makkelijk uit en aan te trekken is.

Zou u voor uw bezoek aan de praktijk, thuis naar het toilet kunnen gaan om zo het toiletbezoek bij ons te verminderen tot een minimum.

Voor de rest hanteren wij uiteraard ook de standaard regels van het RIVM en vragen wij u dit ook te doen:
– Schud geen handen.
– Zorg voor goede hygiënemaatregelen:
– Was je handen 20 seconden lang met water en zeep, daarna handen goed drogen. Voordat je
naar buiten gaat, als je weer thuis komt, als je je neus hebt gesnoten, natuurlijk voor het eten
en nadat je naar de wc bent geweest.
– Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
– Gebruik papieren zakdoekje om je neus te snuiten en gooi deze weg in een afgesloten
prullenbak. Was daarna je handen.
– Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen. Dit geldt voor iedereen: op straat, in
winkels, met collega’s, behalve thuis en binnen het gezin/huishouden.
– Voorkom contact tussen je handen en je gezicht.

En uiteraard geldt nog steeds:
Wanneer u hoest, niest, verkouden bent en/of koorts hebt; komt niet naar de praktijk! Neem telefonisch contact op, zodat we samen bekijken of er een alternatief mogelijk is.
We hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Mochten er toch onduidelijkheden of vragen zijn neem contact op met de praktijk via: 0545-477031 of info@fysiosamensterk.nl

Samen staan we Sterk!

Manon, Moniek, Marieke, Thijs, Paula, Mieke, Bart, Hanneke, Laura en Linda