Fysio Samen Sterk
Geplaatst op 23 maart 2020

Beste patiƫnten,

Bij deze willen wij je laten weten dat Fysio Samen Sterk in navolging van de gegeven statement vanuit het KNGF en RIVM geen behandelingen met direct contact meer gaat uitvoeren.

Gezien de ontwikkelingen ten aanzien van het COVID-19 virus willen wij de veiligheid van jou als patiƫnt en voor ons als therapeuten waarborgen. Deze aanpassingen zullen in ieder geval gelden tot en met 06 april 2020. Mochten er wijzigingen zijn, houden we u op de hoogte.

We blijven echter klaar staan voor u!

Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken met onze fysiotherapeuten, alleen dan op afstand. Via het programma Physitrack wordt een videoverbinding opgesteld voor jou en je therapeut. Bij nieuwe klachten is het ook mogelijk om advies en oefeningen te krijgen via de digitale kanalen.

Ook zal onze praktijk via mail en telefoon gewoon bereikbaar blijven. Elke werkdag is er een collega aanwezig om vragen te beantwoorden.

In noodgevallen en bij acute klachten zullen wij per geval bekijken of behandeling via Physitrack of aan huis een verantwoorde mogelijkheid voor u en uw therapeut kan zijn.

Wij hopen dat bovenstaande duidelijkheid geeft voor jou en dat je begrip hebt voor de lastige situatie waarin wij ons allemaal bevinden. Bel ons (0545-477031/06-44139387) of mail ons (info@fysiosamensterk.nl) indien je nog vragen hebt.

SAMEN staan we STERK!

Namens team van Fysio Samen Sterk
Moniek, Manon, Marieke, Paula, Thijs, Bart, Hanneke, Mieke en Linda