Fysio Samen Sterk
Geplaatst op 5 november 2018

Zaterdag 3 november 2018 werd voor de tweede keer een wandeling voor mensen met etalagebenen georganiseerd door Fysio Samen Sterk (Eibergen), Fysiotherapie Noordman (Haaksbergen) en TeamFysio (Enschede).

De vorige keer (mei 2018) hadden we circa 30 deelnemers, voor de tweede bijeenkomst was de opkomst nog iets beter, circa 35 deelnemers hebben meegelopen. Sommige lopers hadden ook in mei al deelgenomen, voor andere lopers was dit hun eerste wandeling met ons. Veel claudicanten kwamen samen met hun partner naar de wandeling, leuk om die betrokkenheid te zien!

Uiteraard waren er weer koffie/theefaciliteiten en twee deelnemers hadden zelfs wat lekkers gebakken voor de hele groep.
De routes waren gelijk aan de voorgaande keer, ze konden 470 meter lopen, 950 meter of 1500 meter. Voor de hele fanatieke deelnemers was het ook mogelijk om een route twee keer te lopen of om verschillende routes te lopen.

Ook vanuit onze praktijken hebben we collega’s enthousiast gemaakt om met ons mee te lopen.
De start/finish was voor iedereen hetzelfde en daar stonden ook stoelen klaar voor de mensen die even een rustpauze wilden nemen.

Gelukkig waren de reacties allemaal weer heel erg positief.

We zijn zeker van plan om in het voorjaar weer een wandeling te organiseren, de ideeën zijn er al. U bent natuurlijk van harte welkom om mee te lopen.

Manon te Vaarwerk

Claudia Stoverink

Elke ter Braak